Mit tehetek hogy megtalálják a weboldalam?

Komplett elemzés alá vetjük weboldalát és meghatározzuk azon feladatokat amit tartalmi szempontból el kell végezni, hogy  honlapja a Google első oldalaira kerüljön. Természetes, hogy a hasonló oldalak is optimalizáltak így nem garantálható minden esetben az első hely.

Weboldalak optimalizálása (SEO)

Csodákat ugyan nem igérhetünk,  (mint néhány cég teszi pl. garantáljuk hogy honlapja az első helyen fog szerepelni) hiszen témától függően egy-egy kulcsszóra több tízezer találat is lehet. De minden etikus eszközzel segítjük, hogy honlapja az előkelő helyek között szerepeljen.

A  weblap készítésekor ügyelnünk kell a megfelelő struktúra kialakítására és még a tartalom felvitele előtt érdemes eldonteni mi legyen az a pár szó ( kulcsszavak )amit a célközönség a keréséskor előnybe reszesíthet. Természetesen ezeket a szavakat nem szabad csak öncélúan használni, hanem tartalmas, valós mondanivalóba kell ágyazni.

A weblapunkat fizetett kampánnyal is látogatottabá tehetjük. A látogatók megtartására is gondolnunk kell a tartalom megtervezésekor. Érdekes új információk, frissülő hírek, letölthető képek, videók, programok segíthetnek ebben.

pl: " weblapkészítés typo3"  kifejezés a google-ba írva a lelen oldal az első tízben van