Minden általunk készített honlapnál törekszünk a megrendelő tevékenységnek megfelelő egyedi esztétikus design tervezésére. Ügyfeleink az interneten láthatják a honlapkészítés éppen melyik fázisában jár. Így időben reagálhatnak ha a weblap készítése nem az elképzeléseik szerint halad. A weblapkészítés árait kategóriánkét láthatja.

 

Az egyszerűbb tájékozódás miatt csoportosítottuk a weblapkészítés típusait ( Névjegy , Normál , Extra ). Igy a weblap funkciók függvényében a felmerülő költségeket is pontosabban tudtuk meghatározni. Mindhárom kategória azonos professzionális weblap-motort használ, így a későbbi esetleges módosítások zökkenőmentesen bonyolítható le. Ami szintén fontos, hogy nem kell újra tanulnunk a weblap adminisztrálását, mert már ismerős felületen szerkeszthetjük weboldalainkat.

Felmérések szerint a weblap megrendelésénél az elsődleges szempont a weblap ára, majd a design és utolsó sorban a használhatóság! Ugye érzi Ön is hogy ez így nincs rendjén. A web2000 design
megpróbálja a színvonal csökkenése nélkül kiszolgálni a megrendelő igényeit, szem előtt tartva a különböző anyagi lehetöségeket.

Természetesen ha az Ön által elképzelt honlap nem illeszthető be egyik kategóriába sem akkor is partnerei vagyunk a weblap elkészítésében.

A választás megkönnyítése miatt három kategóriába soroltuk a megrendelhető weblapokat